Kdy:
31. 3. 2022
Kde:
Akce proběhne online, odkaz bude registrovaným účastníkům zaslán e-mailem
Jazyk:
Jazykem akce je angličtina

Program

15:00 - 15:05
Úvod a přivítání účastníků
15:05 - 15:45
Přednáška Scota Kima

Současné prostřední výrobních a dodavatelských podniků čelí nepříznivým makroekonomickým tlakům, nedostatku pracovních sil či výpadkům dodávek surovin a komponent. Jak mohou CIO ve výrobní sféře, lídři odpovědní za provoz a vedení výrobních provozů společně vyřešit tyto problémy?

V této přednášce se Gartner analytik Scot Kim zaměří zejména na nastupující IoT technologie, jež umožní zvýšit produktivitu, usnadní přeškolování či zvyšování kvalifikace pracovních sil a pomohou se zaváděním hyper-automatizace ve výrobních provozech. Podpora a rozvoj jejich potenciálu umožní, aby se i Váš podnik stal chytrým výrobním závodem budoucnosti.

 

15:45 - 16:00
Q & A

Přednášející

Scot Kim

Scot Kim je členem skupiny Advanced Manufacturing and Transportation v rámci výzkumné organizace Gartner CIO. Pan Kim má více než 20 let zkušeností s prací v oblasti technologických strategií. Mezi jeho specializace patří průmyslové platformy IoT, analytické aplikace IoT, edge IoT, správa výrobních dat, jejich vizualizace a analýza.

Výzkumná agenda pana Kima zahrnuje budování a rozvoj chytrých továren v rámci modernizace továrních provozů pomocí autonomních mobilních robotů (AMR), automatizačních a hypera-utomatizačních technologií a propojených pracovníků v první linii. Kromě toho jsou dalšími oblastmi jeho zájmu nově vznikající obchodní modely, jako je zařízení jako služba (Equipment-as-a-service, EaaS) a služby založené na spotřebě, a to jak pohledem CIO, tak perspektivou dodavatelů. Pan Kim také v současné době hodnotí společnosti zabývající se platformami průmyslového internetu věcí pro nejnovější magický kvadrant společnosti Gartner.

Registrace

     

    Registrační poplatky

    [radio registration-fee id:registration-fee default:1 "Bezplatná registrace (klienti Gartner, osobní pozvánka)"

     

    Platba fakturou

    [text vat id:vat]

     

     

     

    Podmínky storna vstupenek a dalších nároků v souvislosti s akcemi společnosti KPC-Group, s.r.o. jsou dostupné zde.
    Kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ berete na vědomí zpracování osobních údajů podle naší politiky osobních údajů.

     

    Místo konání akce

    Akce proběhne online, odkaz bude registrovaným účastníkům zaslán e-mailem / do kalendáře