Gartner Symposium/ITxpo 2018 – Barcelona

Kdy: 4. - 8. 11. 2018
Kde: Barcelona, Španělsko
Kdo: CIO, lídři odpovědní za IT a technologie či digitální transformaci a vedoucí pracovníci jejich týmů

Letošního Symposia by se mělo zúčastnit přes šest tisíc registrovaných účastníků – především CIO a členů vedení jejich organizací či týmů – pro něž připraví více než 150 analytiků Gartner přítomných na místě přes 400 přednášek pokrývajících oblasti technologií, řízení informací, vedení IT organizací a byznys strategie. Na doprovodné akci ITxpo se pak představí přes 140 dodavatelů řešení.

Chcete-li se zúčastnit, tak nám jednoduše napište nebo zavolejte (257 322 524), případně kontaktuje svého Account Executive nebo Exekutivního partnera.

Tip: Neplánujte na poslední chvíli

Již během léta je ten pravý čas začít o návštěvě Symposia nejen uvažovat, ale rovnou ji plánovat. Můžete tak ušetřit jak na samotné registraci, tak (zejména) na ubytování. S termínem letošního Gartner Symposium/ITXpo se totiž v Barceloně překrývá jedna z největších evropských dodavatelských akcí (VMworld), a tak se snadno může stát, že ta nejlepší či nejvýhodnější místa k ubytování budou obsazena dříve než v předchozích letech. Stejně tak je dobré si naplánovat případná 1:1 s analytiky co nejdříve, protože pár týdnů před konferencí již bývá kalendář těch nejoblíbenějších analytických es beznadějně obsazen.

Hlavní téma: rozvíjení digitální transformace

Hlavním tématem Symposia pro rok 2018  je rozvíjení digitální transformace (powering digital transformation). Konference bude mít tři hlavní „stopy“:

Technologie a informace: Program v této stopě bude zaměřen na technologie a inovativní způsoby využití informací, jež nejvíce ovlivní formování a směřování digitální transformace. Můžete se těšit například na analytiky Kristin Moyerovou, Andy Kyta a Briana Burkeho a přednášky na témata:

  • Vaše datové centrum je mrtvé: Vytváření distribuované digitální infrastruktury
  • Spravování aplikačního portfolia je víc než jen správa aplikačního portfolia
  • Digitální dvojčata: Budoucnost lepšího rozhodování v digitálním byznysu

Vedení/řízení: Přesvědčení a modely toho, jak pracujeme a řídíme týmy, se rozpadají a mění. V této stopě vám analytici jako Ed Gabrys, Tina Nunnová nebo Leigh McMullen vysvětlí, jaký způsob vedení a schopnosti bude vaše organizace potřebovat pro úspěch. Můžete se těšit například na přednášky:

  • Prodávejte digitálně! Průvodce budováním důvěry a vlivu pro CIO
  • Jak vytvořit kulturu připravenou na cokoliv
  • CIO přebírá otěže: Pět smrtelných chyb nového CIO

Byznys strategie: Nejúspěšnější CxO a jejich organizace navrhují nové obchodní informační a technologické digitální provozní modely, které jim umožňují zrychlovat tempo digitální transformace jejich organizace. V této stopě budou analytici Mark Raskino, Mary Mesagliová, Hung LeHong a další vysvětlovat, jak plánovat a rozvíjet roli informací a technologií v rámci podnikové digitální strategie. Půjde mimo jiné o přednášky:

  • Připravte se na budoucího zákazníka: Zákaznické scénáře 2030
  • Paradox AI produktivity a jeho dopady na byznys strategie
  • Definujte digitální transformaci pomocí obchodních modelů

Více o programu v jednotlivých konferenčních „stopách“ naleznete na portálu Symposia.

Nedělní program pro oborové vertikály

Úvodní nedělní program (4. 11. 2018) bude už tradičně věnován oborovým tématům. Letošní sympózium pokrývá deset oborových vertikál: bankovnictví a finance, státní sektor, pojišťovnictví, vzdělávání, zdravotní péči, výrobu, maloobchod, utility, poskytovatele telco služeb a těžbu energetických surovin.

Více o programu nedělních přednášek pokrývajících oborová témata naleznete na portálu Symposia.

Networking a znalosti z celé Evropy, desítky účastníků z našeho regionu

Gartner Symposium je už tradičně skvělou příležitostí k výměně zkušeností a osvědčené praxe s CIO a dalšími kolegy z celé Evropy. Konferenci každoročně navštěvuje několik desítek účastníků z ČR a SR (v roce 2017 jich bylo na 70) – potkat se s nimi můžete nejen během konference, ale také na tradiční česko-slovensko-rumunské večeři, kterou pořádá zastoupení Gartner pro tyto země, společnost KPC-Group.

Chcete se zúčastnit? Napište nám.

Gartner Symposium/ITXpo je již tradičně nejdůležitějším setkáním CIO a seniorní IT exekutivy nabízející strategický vhled do trendů, které formují IT a byznys. Je to možná marketingová fráze, ale také je to pravda. Neměli byste u toho chybět – chcete-li se zúčastnit, napište nám. Pro úplnost dodáváme, že jazykem akce je (pochopitelně) angličtina. Ale budete mít jistě možnosti také popovídat rodným jazykem s několika desítkami účastníků z Česka a Slovenska.

Gartner Symposium/ITxpo 2018 v bodech:

  • Čtyři dny napěchované nejnovějšími trendy a obsahem od předních analytiků společnosti Gartner
  • Více než 6,000 účastníků, především CIO a vedoucích jejich týmů včetně několika desítek z Česka a Slovenska
  • Přes 400 přednášek napříč technologiemi, informacemi, vedením a byznys strategií
  • Hostující spíkři odhalí v rámci plenárních přednášek nečekané souvislosti našeho každodenního života, byznysu a technologií
  • Oborový den (deset různých odvětví) a pochopitelně obsah jdoucí napříč odvětvími
  • Více než 150 analytiků Gartner na místě s možností rezervovat si schůzku 1:1
  • Přes 140 partnerů – poskytovatelů řešení bude prezentovat v rámci ITxpo