Novou posilou HT týmu českého zastoupení Gartneru je Albert Krištof

28.2.2023
Kateřina Kubištová

Do společnosti KPC-Group, zastoupení Gartner pro Českou republiku, Slovensko a Rumunsko, přichází Albert Krištof. Na pozici Account Executive bude posilou obchodního týmu High-Tech.

Albert Krištof přichází do KPC Group z obdobné pozice ve společnosti GoodData, kde získal obchodní zkušenosti prací se startupy a firmami kategorie SMB (střední a velké podniky) globálního charakteru (zejména trhy USA, UK, Kanada). Před GoodData Albert nabral mezinárodní zkušenosti při studijních stážích v ABN AMRO nebo Rockaway Capital. Albert se připojuje do týmu High-Tech pod vedením Markéty Kudrnové, kde se jako obchodník zaměří na české či v ČR založené technologické firmy a startupy s ambicí expandovat na zahraniční trhy.

„Pro tuzemské technologické firmy a startupy s globálními ambicemi je dnes důležité zvládat především go-to-market strategie či růst založený na produktovém modelu. Gartner nabízí znalosti a postupy s jejichž pomocí si české firmy mohou tyto dovednosti osvojit a uspět v mezinárodní konkurenci – proto jsme vytvořili a postupně rozšiřujeme tým, jehož cennou posilou se Albert jistě stane,“ komentuje novou posilu Oldřich Příklenk, CEO KPC-Group – zastoupení Gartneru pro ČR, SR a Rumunsko.

Alberta Krištofa můžete kontaktovat na e-mailu:

O společnosti Gartner

Gartner je přední nezávislá výzkumná a poradenská společnost zaměřená na informační technologie. Více než 2 tisíce analytiků Gartner se zabývá technologickými a byznysovými tématy, sleduje trendy, výrobce a dodavatele a produkuje 14 tisíc benchmarků ročně (v oblasti IT, financí, marketingu, provozu a obchodu). V databázi Gartner je více než 300 tisíc vlastních reportů a analýz. Nabízí klientské interakce a konzultace s analytiky. Po celém světě organizuje více než 75 konferencí ročně. Gartner má celosvětově přes 15 tisíc klientů – organizací z více než 100 zemí; je mezi nimi 73 % firem z žebříčku Global 500.