Martina Marešová je novou posilou zastoupení Gartner

20.1.2020
Veronika Vápenková

Do společnosti KPC-Group, zastoupení Gartner pro Českou republiku, Slovensko a Rumunsko, nastoupila koncem roku 2019 na pozici Senior Account Executive.

Martina získala v minulosti dlouholeté zkušenosti v IT i obchodu mimo jiné ve společnosti Experis, Oracle a Scala Business Solutions, kde se na pozici CEO věnovala implementaci ERP systému. V KPC-Group se připojí k lokálnímu týmu obchodníků. Na starost bude mít vybrané TOP zákazníky z finančního sektoru.

 

Nástup nové kolegyně komentuje Oldřich Příklenk, ředitel KPC-Group, slovy: „Martina je zkušená manažerka a obchodnice a její zkušenosti a nezdolná energie obohatí jak vztahy se zákazníky, tak náš tým.“

 

Martinu Marešovou můžete kontaktovat na emailu .

 

O společnosti KPC-Group

KPC-Group, s.r.o., působí v ČR, SR a Rumunsku jako výhradní zastoupení Gartner, vedoucí nezávislé výzkumné a poradenské společnosti, jejímž cílem je pomáhat svým klientům dělat správná rozhodnutí v oblasti IT. Kromě prodeje služeb společnosti Gartner zajišťuje KPC-Group lokální podporu vrcholových manažerů a CIO, členů exekutivních programů Gartner, a služby v oblasti měření výkonnosti IT.

Společnost KPC-Group byla založena v dubnu 2001. V letech 2005, 2007, 2008 a 2016 byla vyhodnocena jako nejlépe fungující zastoupení Gartner na světě a v roce 2018 v regionu EM. Od října 2010 je KPC-Group provozovatelem informační služby INSIDE, která již od roku 1999 mapuje dění na tuzemském i světovém trhu ICT.

 

O společnosti Gartner

Gartner je přední nezávislá výzkumná a poradenská společnost zaměřená na informační technologie. Více než 2 tisíce analytiků Gartner se zabývá technologickými a byznysovými tématy, sleduje trendy, výrobce a dodavatele a produkuje 14 tisíc benchmarků ročně (v oblasti IT, financí, marketingu, provozu a obchodu). V databázi Gartner je více než 300 tisíc vlastních reportů a analýz. Nabízí klientské interakce a konzultace s analytiky. Po celém světě organizuje více než 75 konferencí ročně. Gartner má celosvětově přes 15 tisíc klientů – organizací z více než 100 zemí; je mezi nimi 73 % firem z žebříčku Global 500.