Webináře Gartner

Kdy: Červen 2019
Kde: Online, webové stránky Gartner

Připravujeme pro vás výběr zajímavých plánovaných a proběhlých (on-demand) online seminářů s analytiky. Neomezujte se ale jen na naše tipy – kompletní a vždy aktuální seznam naleznete na webu Gartner, kde si můžete vybrat podle oblasti, která vás zajímá. Webináře jsou v angličtině a přístup k nim je bezplatný.

Plánované webináře

Pět způsobů, jak dosáhnout obchodních cílů pomocí AI & ML

Analytik: Erick Brethenoux
Kdy: 4. června 2019, 16:00 CEST
Délka: 60 minut

Nemusíte být super-CIO a mít super-tým, abyste se posunuli od touhy nasadit AI k jejímu nasazení taktickým způsobem zaměřeným především na praktičnost a udržitelné řešení obchodních témat a cílů. Nedefinujte nicneříkající vize a vrhněte se pragmaticky na věc. Pomůže vám 5 způsobů, jak klasifikovat iniciativy v oblasti AI a datové vědy (s ohledem na jejich dopad na byznys) nebo přehled typických úskalí a návod na pragmatický start s AI.

5 Ways to Deliver Business Results Through AI & ML

Kuchařka cloudových strategií

Analytik: David Smith
Kdy: 10. června 2019, 16:00 CEST
Délka: 60 minut

Vůbec nejdůležitější otázka, kterou je vhodné si v souvislosti s cloudem položit, zní: Jak vystavět skutečně ucelenou cloudovou strategii? CIO a jejich podřízení odpovědní za řízení dodavatelů často bojují s určováním priorit a sestavením strategie garantující úspěšné využívání cloudu. Webinář je proto koncipován ve stylu kuchařky – coby soubor receptů s jejichž pomocí můžete kousek po kousku (jednu službu po druhé) takovou strategii vystavět.

The Cloud Strategy Cookbook

Současnost a budoucnost CDO

Analytik: Debra Logan
Kdy: 19. června 2019, 16:00 CEST
Délka: 60 minut

Jaký vliv a význam pro byznys mají či mohou mít exekutivní pozice odpovědné za oblast dat, jako je CDO (Chief Data Officer)? Průzkum Gartneru CDO Survey zhodnotil jejich dosavadní význam a přínos, schopnost kvantifikovat hodnotu podnikových informací (tzv. infonomika), nebo to, jak jejich řídící funkce přispívá využívání nových revolučních technologií jako AI či blockchain, ale také jejich vliv na provozní model v oblasti služeb.

The Current State and Future of the CDO

Top 10 nastupujících trendů v oblasti infrastruktury a provozu v roce 2019

Analytik: Ross Winser
Kdy: 25. června 2019, 16:00 CEST
Délka: 60 minut

Každodenní shon, jemuž musí čelit pracovníci odpovědní za řízení infrastruktury a provozu jen zřídka dává prostor zastavit se a sledovat nové trendy, které zatím oblast provozu zásadně neovlivnili, v budoucnu by ale mohly hrát významnou či klíčovou roli. 10 nejdůležitějších, jejich možné dopady i to, jak se na ně připravit představí tento online seminář.

Top 10 Emerging Trends Impacting Infrastructure and Operations in 2019

 

On-demand webináře (dostupné ihned)

Přechod k produktovému řízení – Gartner odpovídá na dotazy CIO

Analytik: Bill Swanton
Kdy: On-demand
Délka: 60 minut

Jak se liší projektové řízení od produktového? Jak může nejvyšší vedení a byznys přispět k úspěšnému přechodu od prvního ke druhému? Mohou se projektoví manažeři stát manažery produktovými – a pokud ano, tak jak? Na tyto i další otázky související s trendem produktového řízení a modelu doručování IT služeb odpovídá expert na aplikační strategie Bill Swanton.

The Shift to Product Management – Gartner Answers Your Questions

Porazte konkurenci pomocí datově orientovaného přístupu

Analytička: Scot Kim
Kdy: On-demand
Délka: 60 minut

V některých odvětvích a situacích nemusí být snadné identifikovat správně všechny konkurenční hráče – a úspěšně se zakousnout do jejich tržních podílů. Webinář nabízí tipy a rady, jak mapovat a vyhodnocovat konkurenční prostředí pomocí nástrojů a technik, jež zároveň odhalí slabiny konkurentů a napoví, jak je nejlépe využít v rámci diferenciace produktů či služeb.

A Data-Driven Approach to Beating the Competition