Webináře Gartner

Kdy: Leden 2018
Kde: Online, webové stránky Gartner

Jednou měsíčně pro vás připravujeme výběr zajímavých plánovaných a proběhlých (on-demand) online seminářů s analytiky. Neomezujte se ale jen na naše tipy – kompletní a vždy aktuální seznam naleznete na webu Gartner, kde si můžete vybrat podle oblasti, která vás zajímá. Webináře jsou v angličtině a přístup k nim je bezplatný.

Plánované webináře

Top 10 strategických předpovědí Gartner pro rok 2018 a další období
Analytik: Daryl C. Plummer
Kdy: 17. 1. 2018, 16:00 CET
Délka: 60 minut

Technologické inovace přicházejí tempem, s nímž většina organizací nedokáže udržet krok. Než je jedna novinka zavedena, objeví se několik dalších. Webinář, který povede viceprezident výzkumu Gartner, Daryl Plummer, má organizacím osvětlit budoucnost mimo jiné v oblastech jako je blockchain, internet věcí nebo bezpečnost a nastínit kroky potřebné k udržení patřičné dynamiky.

Webinář na portále Gartner

Top 10 hlavních trendů v analytice
Analytik: Gareth Herschel
Kdy: 22. 1. 2018, 16:00 CET
Délka: 60 minut

Oblast analytiky prochází zásadní proměnou a pro organizace je obtížné udržet s nejnovějšími trendy tempo. Webinář nastíní, jaké máte možnosti, a pomůže stanovit si priority tak, abyste dosáhli maximálních benefitů.

Webinář na portále Gartner

On-demand webináře

Řízení rizik a bezpečnosti tempem digitálního byznysu
Analytik: Tom Scholtz
Kdy: On-demand
Délka: 60 minut

Jedním z nepopulárnějších online seminářů je přednáška viceprezidenta pro výzkum Toma Scholze na téma „Managing Risk and Security at the Speed of Digital Business“ – dozvíte se v ní, co má obsahovat efektivní bezpečnostní strategie pro bezpečnost a řízení rizik v souvislosti s digitálním byznysem, jaké jsou její nejdůležitější principy a jak souvisí s technologickou oblastí a schopnostmi IT organizace.

Webinář na portále Gartner

CIO Agenda 2018: zvládněte džob CIO (EMEA)
Analytici: Tomas Nielsen, Jan-Martin Lowendahl
Kdy: On-demand
Délka: 60 minut

CIO Agenda je jeden z hlavních průzkumů Gartner, mapující práci a plány CIO, stav IT oddělení a jeho vazby na obchodní strategii. S tím, jak digitální byznys „škáluje“, je stále důležitější rolí CIO podporovat růst – musí dělat víc, než jen dodávat služby postavené na technologiích jako je AI a IoT, musí se zařadit mezi skutečné lídry své organizace. Seminář „The 2018 CIO Agenda: Mastering the New Job of the CIO (EMEA)“ představí způsoby, jak mohou CIO a IT lídři pomáhat svým organizacím čelit novým výzvám a využívat rodící se příležitosti.

Webinář na portále Gartner

Přehled bezpečnostních hrozeb v roce 2018
Analytik: Greg Young
Kdy: On-demand
Délka: 60 minut

V rámci online semináře „The 2018 Security Threat Landscape“ se dozvíte, jak nové kulturní trendy v IT a informační bezpečnosti ovlivňují bezpečnost a bezpečnostní tým, jak tradiční postupy a technologie podporují a omezují bezpečnostní hrozby a jak s nimi může váš tým proaktivně bojovat. Představeny budou také předpovědi vývoje bezpečnostních hrozeb.

Webinář na portále Gartner