Kdy
12. 9. 2019
Kde
Art & Event Gallery Černá labuť, ČERNÁ LABUŤ – 8. patro Na Poříčí 25, 110 00 Praha 1
Kdo
CIO, Head of Applications/Engineering/Operations, DevOps Manager, Enterprise Architects, Application Manager, Applications Developer, Cloud Architect
Jazyk
Jazykem akce je angličtina

Program

08:30 - 09:00
Registrace a ranní káva
09:00 – 09:50
The Path to Microservices – how to put your organization on the right track for your needs

Kevin Matheny, Senior Director Analyst

Architektura mikroslužeb (MSA) se nachází na vrcholu hype křivky, nicméně organizace které “dělají mikroslužby” aniž by dostatečně chápaly k čemu by měly být využívány – a jaké problémy mohou přinášet –riskují zcela nové a neočekávané problémy. Nejčastěji je vhodnou architekturou kombinace drobných a klasických služeb. Během přednášky se dozvíte, zda je MSA vhodná pro vaši organizaci a jaké kroky je třeba udělat abyste svůj podnik vyslali na cestu ke optimálním službám i jaké výzvy v datové oblasti na vás čekají a jak je nejsnáze překonat.

09:50 – 10:20
Přestávka na kávu a networking
10:20 – 10:30
How Gartner for Technical Professionals is supporting strategy execution

Bernd Gradischnik, Specialist Gartner for Technical Professionals DACH & EE

Jana Rydziová, Senior Account Executive, Gartner

10:30 – 11:20
Not Just for Public APIs: Why You Need API Management and How to Implement It

Kevin Matheny, Senior Director Analyst

API jsou nezbytná pro integraci moderních aplikací a rozvoj digitálních obchodních strategií. Jenže zatímco téměř každý podnik má API, jen pramálo zavedlo funkce pro jejich správu (API management). V přednášce se dozvíte, proč je API management potřebný – a to i pro čistě interní API – a jak úspěšně zavést jeho klíčové prvky pro dohled nad API a jejich zabezpečení.

12:00 – 16:00
Schůzky s analytikem 1:1 (vyžaduje registraci, omezená kapacita)

Přednášející

Kevin Matheny

Kevin Matheny působí jako Senior Director Analytik v týmu GTP (Gartner for Tech.  Professionals). Pokrývá oblasti aplikační architekutry, integrace a vývoje se zaměřením na mikroslužby, návrh a správu API, integraci aplikaci, agilní metody
a agilní transformaci.

Před příchodem do Gartner působil jako nezávislý konzultant se zaměřením na architekturu mikroslužeb a agilní kulturní transformaci. Vedl vývojové týmy odpovedné za veřejná i privátní API, zpeněžování produktových dat, cenotvorbu, vyřizování objednávek a správu obsahu. Byl také šampionem a lídrem agilní transformace v několika podnicích.

Registrace

Tato akce je určena pouze zvaným účastníkům. Máte-li zájem o registraci, napište prosím na . Potvrzení registrace vám pošleme ihned po jejím zpracování.

Registrační poplatky:

  • Klienti Gartner a držitelé osobní pozvánky: zdarma
  • Standardní poplatek: 7900 Kč + DPH

V rámci akce můžete využít jedinečnou příležitost hovořit s analytikem přímo v rámci 30ti minutové privátní konzultace, během níž můžete prodiskutovat konkrétní řešení vašich potřeb i výzev v příslušné oblasti. Obraťte se prosím na nás pro další informace.

Místo konání akce

Art & Event Gallery Černá labuť, ČERNÁ LABUŤ – 8. patro Na Poříčí 25, 110 00 Praha 1