Kdy
19. 5. 2020
Kde
Akce proběhne online, odkaz bude registrovaným účastníkům zaslán e-mailem.
Kdo
Ředitelé informační bezpečnosti (CISO) a ředitelé odpovědní za bezpečnost/riziko
Jazyk
Jazykem akce je angličtina

Program

10:15 - 10:20
Přihlášení účastníků, přivítání.
10:20 – 11:00
Bezpečnostní vize a agilní strategie v čase nejistoty (Security Vision and Agile Strategy in Uncertain Times), Tom Scholtz, Distinguished VP Analyst

Současná situace představuje výzvu tradičnímu přístupu k řízení informačních rizik a bezpečnosti. CIO a lídři odpovědní za bezpečnost by se měli zaměřit na schopnost zabezpečit požadované změny a přesuny dnes i v budoucnu. Přednáška nastíní doporučené strategie pro dosažení rovnováhy mezi těmito požadavky a přijatelnou mírou bezpečnostního a regulatorního rizika.

11:00 – 11:30
Otázky/ panelová diskuse

Přednášející

Tom Scholtz, Distinguished VP Analyst

Tom Scholtz je viceprezidentem výzkumu a držitelem ocenění Gartner Fellow Emeritus. V minulosti působil také jako ředitel výzkumu v oblasti bezpečnosti a řízení rizik. Radí klientům ve věcech strategie či trendů řízení bezpečnosti a je uznávanou kapacitou v oblasti informačně-bezpečnostní governance, bezpečnostních strategií, dynamiky bezpečnosti v organizacích a procesů řízení bezpečnosti. Žije ve Spojeném Království a je pravidelným přednášejícím na oborových konferencích v Evropě. Má více než 20 let zkušeností s informační bezpečností a systémovým řízením. V minulosti se věnoval technologiím v utilitách a bankovnímu sektoru, součástí Gartner týmu se stal v roce 2005 v rámci akvizice Meta Group, kde působil jako analytik osm let. Předtím byl IT architektem a operativcem v řadě význačných jihoafrických podniků.

Petr Volek, CSO, J&T Banka
Jan Adamovský, CSO, Slovenská sporiteľňa
Vlastimil Červený, CISO & EA: Security, Asahi CE & Europe Services

Registrace

Tato akce je určena pouze zvaným účastníkům. Máte-li zájem o registraci, napište prosím na . Potvrzení registrace vám pošleme ihned po jejím zpracování.

Registrační poplatky:

  • Klienti Gartner a držitelé osobní pozvánky: zdarma
  • Standardní poplatek: 2900 Kč + DPH
  • Skupinové slevy (2 + 1 vstup zdarma)

V rámci akce můžete využít jedinečnou příležitost hovořit s analytikem přímo v rámci 30ti minutové privátní konzultace, během níž můžete prodiskutovat konkrétní řešení vašich potřeb i výzev v příslušné oblasti. Obraťte se prosím na nás pro další informace.

     

    Registrační poplatky

    Bezplatná registrace (klienti Gartner, osobní pozvánka)Standardní poplatek 2 900 Kč + DPHSkupinové slevy (2 + 1 vstup zdarma)

     

    Platba fakturou

     

     

     

    Podmínky storna vstupenek a dalších nároků v souvislosti s akcemi společnosti KPC-Group, s.r.o. jsou dostupné zde.
    Kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ berete na vědomí zpracování osobních údajů podle naší politiky osobních údajů.

     

    Místo konání akce

    Akce proběhne online, odkaz bude registrovaným účastníkům zaslán e-mailem / do kalendáře

    Jak před akcí otestovat správnou funkčnost online semináře (připravujeme)