Kdy:
27. února 2018
Kde:
Hotel Paříž Praha, U Obecního domu 1, Praha 1
Kdo:
CIO, IT ředitelé a vedoucí pracovníci odpovědní za IT ve státním / veřejném sektoru
Jazyk:
Akce proběhne v anglickém jazyce.

Program

08:30 - 09:00
Registrace a káva
09:00 - 10:00
Government Sector Shared-Services: Critical factors
  • Přednáší Neville Cannon
10:00 - 10:15
How Gartner support 3E principles
  • Prezentuje Miroslav Jeník (Senior Account Executive, KPC-Group)
10:15 - 10:45
Káva a neformální diskuse
11:00 - 15:00
Osobní schůzky s analytikem 1:1
  • Na základě předchozí registrace, více viz “registrace” níže.

Přednášející

Neville Cannon
  • 4 roky u společnosti Gartner
  • 20 let v IT odvětví
  • 14 let ve státním sektoru
  • 10 let ve zdravotnictví

Role a specializace

Neville Cannon je ředitelem výzkumu se zaměřením na oblast veřejné a zejména státní správy. Po 15 letech strávených u BBC působil dalších 15 let na pozici ředitele softwarové společnosti a jako CEO-zakladatel oceňovaného podniku v oblasti integrace dat. Během svého působení v radě města Plymouthu byl CIO a posléze programovým ředitelem pro sdílené ICT služby. Následně se stal dočasným ředitelem poskytovatele sdílených služeb v hrabství Devon, společnosti Delt Services, kde byl odpovědný za řízení vztahů s místními úřady a největší nemocniční nákupní skupinou v Anglii. V roce 2012 se umístil v žebříčku TechRepublic CIO50 – skupině nejvlivnějších a nejinovativnějších CIO v Británii. Byl také členem výboru South West Socitm a členem lokální rady CIO s cílem přijetí strategií v oblasti sdílených služeb. Pracoval též pro různé dodavatelské skupiny jako člen poradních sborů IBM a Microsoftu ve Spojeném Království.

V rámci dopolední akce a zejména 1:1 diskusí můžete Nevillovi Cannonovi klást otázky z oblastí jako je zavádění pravidel a vztahů v oblasti sdílených služeb, využívání cloudu ve státní správě, modernizace historických (legacy) systémů ve státním sektoru, optimalizace nákladů a digitální státní správa. Nepokrývá naopak oblasti jako je bezpečnost, detailní technické podrobnosti konkrétních řešení nebo detailní otázky týkající se nákupních témat (procurement).

Registrace

Tato akce je určena pouze zvaným účastníkům. Máte-li zájem o registraci, napište prosím na . Potvrzení registrace vám pošleme ihned po jejím zpracování.

V rámci pracovní snídaně můžete využít jedinečnou příležitost hovořit s analytikem přímo v rámci 30ti minutové privátní konzultace, během níž můžete prodiskutovat konkrétní řešení vašich potřeb i výzev v příslušné oblasti. Obraťte se prosím na nás pro další informace.

Místo konání akce

Hotel Paříž Praha, U Obecního domu 1, Praha 1