Brífink s analytikem Gartneru Janem Cookem “How to Successfully Navigate Your S/4HANA Decision: Key Strategic Considerations” a CZ/SK Utility meetup – akce je určena výhradně CIO, IT ředitelům a exekutivním lídrům z uživatelských organizací v odvětví utilit a energetiky.

Kdy
2.10. 2023, 11.30h
Kde
Virtuálně - MS Teams (90 minut)
Kdo
Gartner sr. director analyst Jan Cook, Gartner exekutivní partner Václav Špáňa a CIO / IT ředitelé z odvětví utilit a energetiky.

Program

11.30
Přihlášení a přivítání účastníků
11.35
Jan Cook, Gartner sr. director analyst:

How to Successfully Navigate Your S/4HANA Decision: Key Strategic Considerations (anglicky)

Gartner sr. director analytik Jan Cook Vás úvodní přednášce (anglicky) seznámí s nejtěžšími otázkami, které organizace řeší v souvislosti s plánovaným ukončením podpory SAP ECC v letech 2027/2030 a případným přechodem na S/4HANA:

  • Měli bychom přejít na S/4HANA a existují k tomu nějaké alternativy?
  • Kdy bychom měli přechod realizovat a co nám hrozí, pokud to neprovedeme co nejdříve?
  • Pokud se pro přechod rozhodneme, jak by měl probíhat a z jakých migračních alternativ volit?
12.15
QA (Jan Cook)
12.25
CZ/SK Uitility meetup

Diskuse: SAP a S/4HANA – vaše plány, zkušenosti, výhledy.

Hosté:

  • Miroslav Hubner, PRE
  • Michal Cerina, ČEZ Distribuce

Moderuje Václav Špáňa, Exekutivní partner Gartneru

Přednášející

Jan Cook

Jan Cook, Gartner Sr. Director Analyst

Jan je seniorní expert na licencování softwaru SAP. Jako senior analytik a ředitel výzkumu společnosti Gartner se specializuje na licencování softwaru, tvorbu cen a vyjednávání s dodavateli softwaru SAP a Servicenow.

Mezi jeho hlavní odborné pokrytí SAP patří SAP S/4HANA, RISE se SAP S/4HANA Cloud, SAP Cloud Services, SAP Ariba, SAP Digital Access a SAP BTP (business Technology Platform). V případě Servicenow pokrývám především ITSM, ITOM, ITBM, ITAM a HRSD, vyjednávání smluv, Now Value a program Now Buying.

Registrace

Akce je pouze pro zvané. Jste-li CIO, IT ředitel nebo exekutivní lídr odpovědný za IT a technologie z odvětví utilit a chcete se zúčastnit, napište nám prosím na .