Kdy:
24. 3. 2021
Kde:
Akce proběhne online, odkaz bude registrovaným účastníkům zaslán e-mailem
Jazyk:
Jazykem akce je angličtina

Program

15:45 - 15:50
Přihlášení účastníků, přivítání
15:50 - 16:35
Přednáška JoAnn Rosenberger „Contract negotiation Clinic“

Klinika vyjednávání s dodavateli: Strategie vyjednávání smluv na software a SaaS v šesti krocích – optimalizujte náklady a minimalizujte rizika“

(Contract Negotiation Clinic: Six Steps to Strategize Software and SaaS Negotiations for Cost Optimization and Risk Mitigation)

       

V rámci interaktivního online brífinku vás provedeme šesti účinnými kroky pro plánování vyjednávání se stávajícími i novými dodavateli software a cloudových služeb. Jde o kroky a postupy použitelné při libovolném důležitém vyjednávání – tak abyste vždy kladli ty správné otázky, zjistili důležité podrobnosti a byli schopni analyzovat nabídky jak z pohledu optimalizace nákladů, tak i minimalizace rizika. Účastníci si
z přednášky odnesou připravené seznamy, postupy a předlohy s nimiž mohou oněch šest kroků snadno uplatnit ve svém podniku či organizaci.

16:35 - 16:40
Q & A – odpovědi na otázky účastníků brífinku
16:40 - 17:00
Panelová diskuse

Přednášející

JoAnn Rosenberger

JoAnn Rosenberger je význačnou analy-tičkou a viceprezi-dentkou výzkumu Gartner. Specializuje se na všechny oblasti IT nákupu a vy-jednávání a pomáhá klientům pochopit, jak nejlépe vytvářet a ladit finanční modely pro nákladovou transparentnost a jak dodavatelské smlouvy krátkodobě a dlouhodobě ovlivňují ziskovost a rozpočty organizací. Z dodavatelů se primárně zaměřuje na plánování a vyjednávání podnikových (enterprise) licencí IBM. Její další specializací je plánování rozsáhlých jednání a pojetí vyjednávání s dodavateli jako projektu s pomocí šesti (či v podrobnější verzi osmi) vyjednávacích kroků. Sestavila také přehled nej-různějších tipů, taktik a triků, které mohou zákazníci při vyjednávání s dodavateli využít aby získali lepší pozici. JoAnn má 20 let zkušeností na pozicích ředitelky nákupu a IT financí.

Registrace

Tato akce je určena pouze zvaným účastníkům. Máte-li zájem o registraci, napište prosím na . Potvrzení registrace vám pošleme ihned po jejím zpracování.

Registrační poplatky:

  • Klienti Gartner a držitelé osobní pozvánky: zdarma
  • Standardní poplatek: 2900 Kč + DPH
  • Skupinové slevy (2 + 1 vstup zdarma)

     

    Registrační poplatky

    [radio registration-fee id:registration-fee default:1 "Bezplatná registrace (klienti Gartner, osobní pozvánka)"

     

    Platba fakturou

    [text vat id:vat]

     

     

     

    Podmínky storna vstupenek a dalších nároků v souvislosti s akcemi společnosti KPC-Group, s.r.o. jsou dostupné zde.
    Kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ berete na vědomí zpracování osobních údajů podle naší politiky osobních údajů.

     

    Místo konání akce

    Akce proběhne online, odkaz bude registrovaným účastníkům zaslán e-mailem / do kalendáře