Ve čtvrtek 28. února 2019 zveme členy exekutivního programu Gartner na další setkání jejich VIP klubu, tentokrát s českým youtuberem a vlogerem Karlem Kovářem (známým jako Kovy).

Kdy:
čtvrtek 28. února 2019
Kde:
Hotel Savoy Prague, Keplerova 218/6, Praha 1
Kdo:
pro členy exekutivního programu Gartner
Jazyk:
český

Program

18:00 - 18:30
Welcome drink
18:30 - 19:30
Přednáška - Generační propasti, rychlý svět a pomalý člověk

Generation gap. Mezigenerační propast. Generační mezera. Říkejme tomu jakkoli, tento pojem je ve veřejném prostoru už od desítky let. A není pochyb, že s nástupem technologií a exponenciální křivkou pokroku se tyto pomyslné příkopy mezi věkovými skupinami prohlubují a vnímání pojmu generace se mění. Pokrok nás tlačí k rychlému přizpůsobování se a neustále se měnící prostředí přispívá k hloubení generačních propastí. V přednášce bych rád představil svůj pohled na dnešní situaci, podíval se na aktuální trendy ve světě sociálních sítí a influencerství a zkusil definovat, v čem se generace Z a generace alfa od těch předešlých zásadně liší. A nakonec možná společně rozlouskneme, jak se alespoň pokusit o překlenutí těchto příkopů.

19:30 -
Večeře

Přednášející

Karel Kovář (Kovy)

Karel Kovář (22 let), známý jako Kovy, je český youtuber a vloger. V současnosti má na svém hlavním YouTube kanále přes 750 tisíc odběratelů. Od ostatních českých youtuberů se liší tím, že probírá aktuální společenská témata, politiku a odvrácenou stranu sociálních sítí. V roce 2016 získal ocenění Bloger roku. V témže roce byl časopisem Forbes označen za 17. nejvlivnějšího Čecha na sociálních sítích. O rok později ho tento časopis zařadil na dvacáté místo žebříčku „30pod30“, který zobrazuje 30 nejtalentovanějších Čechů pod 30 let.

Registrace

Tato akce je pouze pro zvané hosty, členy exekutivního programu Gartner. Pozvánka platí pro dvě osoby. Máte-li zájem o registraci nebo jakékoli dotazy, obraťte se prosím na Veroniku Vápenkovou (, tel.: +420 257 322 524).

Místo konání akce

Hotel Savoy Prague, Keplerova 218/6, Praha 1