V pondělí 15. října 2018 zveme členy exekutivního programu Gartner na další setkání jejich VIP klubu, tentokrát s českým katolickým knězem Mons. Prof. PhDr. Tomášem Halíkem, Th.D., dr.h.c.

Kdy:
pondělí 15. října 2018
Kde:
Hotel Le Palais Praha, U Zvonařky 1, Praha 2
Kdo:
pro členy exekutivního programu Gartner
Jazyk:
Akce proběhne v českém jazyce.

Program

18:00 - 18:30
Welcome drink
18:30 - 19:30
Přednáška na téma Duchovní diagnóza naší doby

Analýzou civilizačních a kulturních trendů se zabývá sociologie, politologie a historiografie. Čím může přispět k porozumění křižovatkám a výzvám naší doby filozofie kultury a teologie? Čím se zabývá “public theology” (veřejně angažovaná teologie), zejména v anglosaském světě. Jak se proměňuje fenomén náboženství v dnešním světě a jak se dotýká politiky, kultury a IT?

19:30 -
Večeře

Přednášející

Mons. Prof. PhDr. Tomáš Halík, Th.D., dr.h.c.

Mons. Prof. PhDr. Tomáš Halík, Th.D., dr.h.c. je profesorem sociologie na FF UK, prezidentem České křesťanské akademie a viceprezidentem mezinárodní Council for Resarch of Values and Philosophy se sídlem ve Washingtonu. Je nositelem řady mezinárodních ocenění, m.j. Templetonovy ceny (nazývané Nobelova cena v oblasti spirituality) a čestných doktorátů (m.j. Oxfordské univerzity). Přednášel na univerzitách 5 kontinentů, mj. na Harvard University, Oxford University, Cambridge University a Notre Dame University. Papež Benedikt XVI. mi udělil titul monsignore, čestný papežský prelát. Jeho knihy byly přeloženy do 18 jazyků a získaly řadu ocenění (např. za nejlepší teologickou knihu Evropy v r. 2009/2011 a nejlepší teologickou knihu roku 2016 v USA a Kanadě.)

 

Více se o něm dozvíte na: //halik.cz/cs/

Registrace

Tato akce je pouze pro zvané hosty, členy exekutivního programu Gartner. Pozvánka platí pro dvě osoby. Máte-li zájem o registraci nebo jakékoli dotazy, obraťte se prosím na Veroniku Vápenkovou (, tel.: +420 257 322 524).

Místo konání akce

Hotel Le Palais Praha, U Zvonařky 1, Praha 2