Ve čtvrtek 31. května 2018 zveme členy exekutivního programu Gartner na další setkání jejich VIP klubu, tentokrát s prvním zástupcem náčelníka Generálního štábu AČR, generálporučíkem Jiřím Balounem.

Kdy:
čtvrtek 31. května 2018
Kde:
Hotel Le Palais Praha, U Zvonařky 1, Praha 2
Kdo:
pro členy exekutivního programu Gartner
Jazyk:
Akce proběhne v českém jazyce.

Program

18:00 - 18:30
Welcome drink
18:30 - 19:30
Přednáška na téma armáda a technologie
  • Hybridní války a role IT v nich
  • Vliv sociálních sítí na vedení konfliktu
  • Jaký vliv mají technologie (analytika dat a umělá inteligence, internet věcí) na vedení války? Je Generální štáb centrem datových analytiků?
  • Žijeme v etapě přechodu od ozbrojených konfliktů ke konfliktům technologickým?
  • Logistika a IT
  • Úniky dat z citlivého prostoru
19:30 -
Večeře

Přednášející

Generálporučík Ing. Jiří Baloun, Ph.D., MSc.

Generálporučík Ing. Jiří Baloun, Ph.D., MSc. (1961) je první zástupce náčelníka Generálního štábu AČR. Zkušenosti získal kromě českých vojenských škol i v zahraničí, například na americké National Defense University/National War College. Zúročil je pak nejen v rámci současné funkce, ale například i jako vojenský představitel České republiky při NATO a EU ZP v Bruselu. V roce 2015 byl jmenován do hodnosti generálporučíka.

Více se o Jiřím Balounovi můžete dozvědět zde:  //www.acr.army.cz/struktura/veleni/prvni-zastupce-nacelnika-generalniho-stabu–8049/

 

Registrace

Tato akce je pouze pro zvané hosty, členy exekutivního programu Gartner. Pozvánka platí pro dvě osoby. Máte-li zájem o registraci nebo jakékoli dotazy, obraťte se prosím na Veroniku Vápenkovou (, tel.: +420 257 322 524).

Místo konání akce

Hotel Le Palais Praha, U Zvonařky 1, Praha 2