Kdy:
23. 9. 2021
Kde:
Akce proběhne online, odkaz bude registrovaným účastníkům zaslán e-mailem
Jazyk:
Jazykem akce je angličtina

Program

09:00 - 09:05
Přihlášení a přivítání účastníků
09:05 - 10:00
Přednáška - Eric Thoo (v anglickém jazyce)

Většina organizací státní správy i podniků v ČR dnes čelí potřebě rychle rozšířit nebo modernizovat digitální služby “front office” a zároveň se nachází v nějaké formě závislosti na dodavateli (tzv. vendor lock-in). Ve veřejném sektoru činí situaci ještě naléhavější nový zákon č. 261/2021, jenž začne platit od ledna 2022 – hrozí tak, že se závislost na dodavatelích ještě zvýší. Analytik společnosti Gartner Eric Thoo ukáže CIO, IT ředitelům a lídrům z veřejné o komerční sféry, jak se vymanit ze závislosti na dodavatelích pomocí modelu Digital Integration Hub (DIH) a koncepce komponované architektury s využitím open-source komponent:

 

Digital Integration Hub: přetvoření základů vašeho IT pro integrovaný digitální byznys

Přednáška nabídne přehled výhod i nevýhod modelu DIH, jeho hodnoty pro provoz či byznys a klíčové technologie potřebné pro jeho zavedení

  • Co je to Digital Integration Hub?
  • Jaké byznysové či provozní přínosy nabízí DIH architektura?
  • Jaké technologie podporují zavedení DIH?
10:00 - 10:10
Dotazy a odpovědi (ptát se lze i během přednášky)
10:10 - 10:15
Závěr

Přednášející

Eric Thoo

Eric Thoo se v rámci svého výzkumu ve společnosti Gartner zaměřuje na postupy a technologie integrace dat a aplikací, jež pomáhají klientům formulovat poznatky pro další činnost. Specializuje se na modernizací integrační strategie a technologií se zaměřením na integrační platformu jako službu, dále úvahy o datové integraci, trendy cloudových a hybridních přístupů k integrační infrastruktuře.

Před nástupem do společnosti Gartner pan Thoo spolupracoval s různými organizacemi, včetně leteckých společností, logistiky a poradenských firem v oblasti IT. Zaměřoval se na mapování strategie související se správou informací a na sladění technologické architektury s podnikáním. Plánoval a realizoval IT směry, plány a dodávky projektů, které umožňovaly obchodní změny prostřednictvím iniciativ v oblasti integrace a správy dat a zavádění osvědčených postupů.

 

Registrace

Chcete-li se na tuto akci registrovat, pošlete prosím e-mail na   Po zpracování vaší registrace vám pošleme e-mail potvrzující vaši účast.

Místo konání akce

Tato akce proběhne on-line (Webex), registrovaným účastníkům pošleme e-mailem odkaz včetně poznámky do kalendáře.